Verkooppunten

LET OP! Hier worden binnenkort onze verkooppunten geplaatst. Dus nog even niet beschikbaar.

Verkooppunten
Onze bieren kan je bestellen en thuis laten bezorgen, maar wist je dat je ze ook kan uitproberen bij de volgende cafés en slijterijen? Vul je postcode in en kijk en probeer ze bij jou in de buurt! Mis je onze bieren bij jou in de buurt? Laat het ons weten via info@brouwerijhootch.nl en mogelijk komen onze special craft bieren voor jou een stapje dichterbij.

Aanmelden als verkooppunt?
Wil je graag aansluiten bij onze verkooppunten? Wacht niet langer en meld je aan door een mail te sturen naar info@brouwerijhootch.nl.

Onze recepten

LET OP! Binnenkort verkrijgbaar. Al onze recepten in een PDF bestand. Nog even geduld s.v.p..

Al onze bieren geprobeerd en benieuwd hoe die smaakt als je hem zelf maakt? Op deze pagina vindt jij alle recepten die wij ontwikkeld hebben. Het bestand is als PDF te downloaden en toont de layout en opzet van onze speciaalbieren. Houd hier rekening mee dat het opschalen gevolgen heeft voor de samenstelling van het bier. Zo heb je bijvoorbeeld minder hop nodig wanneer jij de volume van het speciaalbier omhoog schaalt. Daarom bevelen wij aan om het huidige recept aan te houden voor een vergelijkbaar resultaat. Heb jij ons bier gebrouwen met een twist? Laat het ons weten via info@brouwerijhootch.nl en dan delen wij jouw creatie op onze blog.

SHOP
Nieuw
Merchandise (Coming soon)
Try outs (Coming soon)
Levering en retourneren