Een Bierfestival & Hootch!

Bierpreuvenement Zevenaar

Afgelopen maand was een drukke maand voor Hootch. Het bierfestival seizoen is in volle gang en ook Hootch is hier regelmatig van de partij. In navolging van ons eigen feest in mei hebben we de afgelopen tijd weer flink getapt. Ten eerste stonden we op 2 juni op het Bierpreuvenement in Zevenaar, waar we ondanks het warme weer een hele mooie dag gehad hebben.

Bierpreuvenement Zevenaar
Bierpreuvenement Zevenaar

Nijmeegse Bierfeesten

De week daarop stonden we op de Nijmeegse Bierfeesten, op Tweede Pinksterdag om precies te zijn. Tijdens dit prachtige festival in het Valkhofpark hebben we veel bekenden mogen begroeten en veel nieuwe gezichten van ons bier kunnen laten proeven. Een speciaal bedankje is hier op zijn plaats voor Stef, die ons de hele dag bijgestaan heeft.

Nijmeegse Bierfeesten

Mout Bierfestival Nijmegen

In het weekend van 21-23 juni hebben we drie dagen op het MOUT bierfestival in het Julianapark in Nijmegen gestaan. Tijdens deze drie mooie dagen hebben we enorm veel nieuwe mensen kennis mogen laten maken met onze bieren. Gezien de vele mooie scores op Untappd hebben veel mensen er ook van kunnen genieten! Daarnaast willen we graag Elise en Midas bedanken voor hun onmisbare hulp op dit bierfestival!

[Invoegen video MOUT bierfestival]

De komende maanden….

Veel mensen hebben kunnen genieten van ons bier. Zelf hebben wij ook erg genoten van het staan op deze festivals. Daarom kun je ons zomaar meerdere malen tegenkomen op een festival! Zo staan we dit jaar onder andere op het MOUT bierfestival in Tilburg (2 t/m 4 augustus) en Hop on Hop off in Enschede (4 t/m 6 oktober). Wil jij Hootch een keer in actie zien op een festival? Houd onze agenda en sociale media dan in de gaten door op de onderstaande sociale media icoontjes te klikken. Hier zullen wij jullie op de hoogte houden van al onze activiteiten. Ben je heel benieuwd geworden naar de bieren die wij op festivals schenken? Kijk dan eens in onze webshop.