Meet de Hootchies!

Wij (Sami en Mennie) willen altijd een nieuw avontuur beleven. Voor zowel ondernemen als voor bier. Onze liefde en passie voor speciaalbier was de start van echte vriendschap. Een passie die doorgevloeid is tot Hootch.

Al vanaf de kennismaking op de Hogeschool Arnhem & Nijmegen kwam gauw bier aan te pas. Niet alleen omdat het lekker is, maar ook omdat er altijd iets nieuws te ontdekken valt. Iets om te delen en van te genieten. Toen kwamen we achter dat speciaalbier hoogdrempelig kan zijn. Vrienden die alleen gewend zijn om pils te drinken. Die niet snel openstaan voor speciaalbier omdat de smaak heftig overkomt. We bedachten dat het heel tof zou zijn om speciaalbier te hebben dat de rijke smaak heeft, maar niet overweldigend is. Met die wens zijn we gestart met Hootch. We willen gaan voor een nieuwe beleving.  Voor jou die graag de uitdaging gaat om een nieuwe wereld te verkennen. Met onze gateway speciaalbier nemen wij je mee in deze ontdekkingsreis die veel te bieden heeft. Een reis die je kunt delen met vrienden en familie.

Onze bieren bestaan uit verschillende smaken die samengebracht worden tot een geweldige indruk. Een achtervolging van belevingen die je wild maakt om steeds meer te proberen. Je bent van harte welkom in deze nieuwe wereld. Welcome at Hootch, welcome to the family.