Huurbrouwen

 

pan met wort

Huurbrouwen – jouw eigen bier laten brouwen!

Het is bij ons mogelijk om jouw eigen bier te laten brouwen. Ook wel huurbrouwen genoemd. Dit kan al vanaf oplages van 200 liter of een veelvoud hiervan. Je betaalt per fles, blik of fust. We kunnen alles voor je uit handen nemen; het ontwikkelen van recepten, brouwen, bottelen, etiketteren en aangifte van de accijns. Maar je kan uiteraard ook veel zelf doen.

 

Onze brouwerij

Onze microbrouwerij is gelegen in hartje Tolkamer en is in 2020 geheel verbouwd. De brouwerij is van alle gemakken voorzien. Door onze kleinschalige opstelling zijn we uiterst wendbaar. Hierdoor is de stap minder groot, dan bij andere brouwerijen, om bij ons jouw bier te laten brouwen. Dit is al mogelijk vanaf 200 liter. Als je in de toekomst behoefte hebt om meer te laten brouwen, dan schalen we dit rustig op. Vind je het leuk om te helpen met brouwen? Dat kan! Maar hoeft natuurlijk niet.

Alles is handwerk, en als je het ons vraagt, dat proef je!

 

 

Jos bij de pannen

Wij brouwen bieren voor:

Gisttank

Bedrijven/Verenigingen

Wil je medewerkers verassen met een eigen bier? Of een eigen bier op een bedrijfsfeest schenken? Of met de verkoop van je eigen bier geld ophalen voor een goed doel? Dat is mogelijk!

We helpen je graag met het proces en denken met je mee. 200 liter is niet een mega groot volume. Dit zijn ongeveer 25 kratjes. Het is dus toegankelijker dan je misschien zou denken. Geïnteresseerd? Neem dan even contact met ons op.

 

Horeca

Wil je in jouw bedrijf een eigen bier schenken? Fles, fust of blik? Veel is mogelijk. We denken graag mee om een uniek recept samen te stellen. Omdat in de horeca vaak fusten worden gebruikt, kunnen we een aantrekkelijk prijs per liter rekenen. Interesse? Neem even contact met ons op.

 

WF2_3859
inmasichen

Brouwerij starten?

Heb jij de droom om je eigen brouwerij te starten? Maar misschien nog niet de juiste apparatuur en geen zin in alle regelgeving en belastingen? Dan is het een goede eerste stap om jouw eigen bier te laten brouwen. Dit heet huurbrouwen. Wij kunnen jouw recept brouwen of we maken er samen één. Je kan veel zelf doen en dit drukt de prijs. Neem voor meer informatie even contact met ons op.

 

Website

Webshop

Hootch

Binnenweg, 11

6916 AS Tolkamer, Netherlands

0316 – 233 034

info@brouwerijhootch.nl

× Stuur ons een bericht