Sami
Sami & Jos

Ons verhaal

Hobby en vriendschap brachten ons bij elkaar en zorgde ervoor dat eind 2018 het eerste bier op de markt kwam genaamd ‘Mr. Baboon’. Dit bier is nog steeds een onderdeel van ons assortiment. 

Begin 2021 werd onze droom om een eigen brouwerij te openen werkelijkheid. De verbouwing begon begin 2020 en ook de aanvragen van de vergunningen. Een half jaar later was de verbouwing klaar, en een jaar later kregen we ook de vergunningen. In 2021 konden we eindelijk aan de slag.

Dit heeft geresulteerd in een flink aantal nieuwe bieren. De meest wilde ideeën werden werkelijkheid. We begonnen o.a. een pastry stout serie, een sour serie en ook werden nieuwe soorten aan ons vaste assortiment toegevoegd. We blijven natuurlijk niet stil zitten en proberen elke maand met minimaal één nieuw bier te komen!

Onze brouwerij

Onze micro brouwerij is gelegen in hartje Tolkamer aan de Binnenweg in een achter het huis gelegen ruimte die we in 2020 geheel hebben verbouwd. De brouwerij is van alle gemakken voorzien en hier brouwen wij elke week weer een batch Hootch bier.

Door onze kleinschalige opstelling zijn we uiterst wendbaar. Hierdoor zijn we in staat om steeds weer met nieuwe bieren te komen. Het brouwen, etiketteren en bottelen van de bieren gebeurt nog steeds met de hand. Gelukkig hebben we veel vrienden en familie die graag komen helpen. Alles is handwerk, en als je het ons vraagt, dat proef je!

Benieuwd geworden naar onze bieren?

Bezoek dan ook even onze webshop.

WF2_3859

Hootch

Binnenweg, 11

6916 AS Tolkamer

Netherlands

Bel ons: 0622764940