Stuur ons een bericht

Service & Contact

Wij staan altijd klaar om vragen te beantwoorden. Stuur ons een mailtje, whatsappje of bel ons even op. Daarnaast is het ook mogelijk om direct contact op te nemen met onderstaande medewerkers. Scroll hiervoor even naar beneden. Tot zo!

Adres

HOOTCH v.o.f.
Oude Groenestraat 6-98
6678MB, Oosterhout (GLD)

Contact

Werken bij HOOTCH

Enthousiast over ons bedrijf en wil jij graag bij ons aan de slag? Dat kan! HOOTCH groeit momenteel erg snel en is altijd opzoek naar mensen die hard kunnen werken. Wat kun je zoal doen? Denk hierbij aan het bedenken van een nieuwe marketingcampagne, het versterken van onze communicatiekanalen, het verzorgen van de faciliteiten voor een bierfestival of aan de slag als brouwer. Neem hiervoor contact met ons op via info@brouwerijhootch.nl

Stuur via het contactformulier je motivatie met CV naar ons door. Wij geven altijd antwoord!

FAQ

Algemeen

  • Hootch is een Nederlandse Craft Bier brouwerij gevestigd in Gelderland. Wij ontwikkelen speciaalbieren die toegankelijk zijn voor iedereen en rijk aan smaak zijn. Speciaal bier kan iedereen leren drinken en laat ons jou meenemen in deze mooie wereld. HOOTCH bier is gebrouwen door en voor bierliefhebbers. Wij hebben de missie om de wereld met iedere slok mooier te maken. Proost!

  • Wij bieden op dit moment een Farmhouse Ale aan genaamd Mr. Baboon. Rijk aan smaak, hoppig, kruidig en daardoor bijzonder fris. Een echte doordrinker dus. Het is de bedoeling dat dit ons ‘normale’ bier wordt en dus ook het hele jaar door verkrijgbaar. Hiernaast zullen wij in de toekomst meer verschillende soorten uitbrengen. Binnenkort maken wij ons 2e bier ook al bekend! Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief in de footer.

  • Momenteel werken wij samen met A Brewery in Zeist. De professionele aanpak in combinatie met onze recepten zorgt voor een geweldig resultaat.

  • Wij zijn gevestigd in Oosterhout, gemeente Overbetuwe.

Bestellen

Bezorgen

Prijzen en garantie

Mijn account

Social media

SHOP
Nieuw
Merchandise (Coming soon)
Try outs (Coming soon)
Levering en retourneren