Voorpagina, bier van boven naar beneden

Extreem fris witbier, proef de lente!

Power to the flower

Check in op Untappd

Ontdek hoe een licht bier, vol van smaak kan zijn. Een perfecte dorstlesser. Vloeibare lente, recht uit een flesje. Proost!
Power to the Flower is een heerlijk witbier met maar 2,5% alcohol. Door de toevoeging van lindebloesem en hopbloemen tijdens het koudkoppen, is dit bier extreem fris te noemen. Benieuwd hoe wij dit doen? Lees dan snel verder…

”Hootch zet zich in om jou kennis te laten maken met de meest bijzondere bieren. Er is nog zoveel moois te creëren, zoveel nog niet geproefd, zoveel verhalen nog niet verteld. Bier moet zorgen voor een unieke beleving. Jij kiest het moment, Hootch maakt die bijzonder. Proost!”

Mr. Baboon

Check in op Untappd

Deze ‘Farmhouse Ale’ wordt in het Frans ook wel ‘Saison’ genoemd. Dit type bier werd gebrouwen door boeren in de winter om te drinken tijdens het oogsten. Het werk was hard op het platteland en de nood voor bier was hoog onder de warme zon.

Het bier kenmerkt zich door de kruidige en fruitige aroma’s. Ontstaan in België, inspirerend voor landen als de Verenigde Staten en Italië en nu ook in Nederland om door jou geproefd te worden. Brouwerij Hootch heeft het recept van Mr. Baboon extra verrijkt door het koudhoppen van Amerikaanse hopsoorten en het toevoegen van koriander en sinaasappelschil. Dit zorgt voor een extra frisse beleving en past perfect bij het type bier. 

Jij kan hem nu ook bestellen!

Darkness my old Friend

Check in op Untappd

Dark Ale, een ware smaak explosie

Dit bijzondere bier kan het beste omschreven worden als een bier met veel smaaklagen. Wij hebben ons laten inspireren door de whiskeywereld. Hierin wordt de drank gerijpt in eikenhouten vaten die hun aroma afgeven aan de drank. Hootch heeft hetzelfde gedaan voor het bier. Deze dark ale is geïnfuseerd met bourbonwhiskey en eikenhouten. De subtiele smaaktoevoeging van beiden dragen bij aan de unieke smaak en gelaagde smaak van deze dark ale. Benieuwd geworden? Hier kun je hem bestellen.

WF2_3781

Get part of the Hootch experience

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen. Wat kan je nog meer verwachten?

  • Maak elk kwartaal kans op een leuke verrassing
  • Ontvang uitnodigingen voor de Hootch feesten.
  • Become one of the Hootchies.

SHOP
Nieuw
Merchandise (Coming soon)
Try outs (Coming soon)
Levering en retourneren

× Stuur ons een bericht