Bestellen voor bedrijven


Wil jij ook graag onze bieren aanbieden aan jouw klanten? Maak een account aan via het registreer formulier*.

*Geef bij het registreren aan dat u een zakelijke relatie bent. Wanneer wij uw registratie ontvangen moeten wij eerst uw account keuren. Wij proberen dit altijd binnen één week te doen. In de praktijk is dit vaak al binnen 24 uur. U ontvangt een email wanneer uw account klaar is voor gebruik. 

Het bestellen is ook telefonisch of per e-mail mogelijk:

  • Optie 1: 06-53118130 – Contactpersoon: Mennie Frehé
  • Optie 2: 06-22764940 – Contactpersoon: Sami Kors
  • Optie 3: e-mail: info@brouwerijhootch.nl

Zodra je met ons contact hebt genomen voor een bestelling zullen wij z.s.m. een bevestiging sturen. Vergeet bij het bestellen per mail niet om uw adresgegevens toe te voegen. 

Fles of Fust

Onze bieren zijn momenteel alleen beschikbaar in flessen. Heeft u belangstelling om onze speciaalbieren in fust te krijgen? Neem dan contact met ons op via info@brouwerijhootch.nl.

Flessen
Onze flessen zijn van bruin glas met een inhoud van 33 cl per fles. Ze zijn verkrijgbaar in 12-pack en 24-pack. Goed verpakt waardoor ze gemakkelijk te dragen zijn. Alle flessen zijn voorzien van etiketten.

Fust
Op dit moment hebben wij geen fusten beschikbaar. In de toekomst zal dit wel zo zijn.

Levering
Onze speciaalbieren zijn te leveren binnen heel Nederland. Verzendkosten: €6,50.

Samenwerking


Enthousiast geworden over Hootch? Wil jij met ons samenwerken om de speciaalbierwereld per slok mooier te maken? Dan horen wij graag van jou! Neem contact met ons op via info@brouwerijhootch.nl voor het maken van een afspraak. Ook kan je via ons contactformulier met ons in contact komen om te kijken naar de mogelijkheden. Samenwerkingen kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • Ben je van plan om een bier te laten brouwen voor jouw bedrijf of om te gaan verkopen? Hootch kan jou hiermee helpen. Van het ontwikkelen van een recept tot het afdragen van accijns en BTW.
  • Een samenwerking tussen brouwerijen om een nieuw bier te lanceren.
  • Wil je als  (studie-)vereniging een eigen biertje laten brouwen die je ook nog mag verkopen? Wij kunnen jou hierbij helpen.
  • En nog vele andere mogelijkheden.

Wij geloven dat je samen meer kan bereiken, dus wij staan open voor jullie voorstellen en horen ze graag tegemoet onder het genot van een biertje.

SHOP
Nieuw
Merchandise (Coming soon)
Try outs (Coming soon)
Levering en retourneren